Komentara: 2
Pregleda: 1174

Odbojka: ŽOK "Spartak" večeras sa novim trenerom protiv Uba

18.11.2022. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Ženski odbojkaški klub "Spartak" nije dobro otvorio superligašku sezonu. Iako važi za jedan od najmlađih kolektiva u elitnom rangu četiri poraza u šest kola naterali su upravu Kluba da pokuša da trgne ekipu promenom u stručnom štabu. Dogovor je postignut sa Sašom Nedeljkovićem, koji je trenersku karijeru započeo upravo u Subotici.
Odbojka: ŽOK "Spartak" večeras sa novim trenerom protiv Uba

Rastanku sa dosadašnjim strategom Predragom Zucovićem, koji nije baš imao mnogo vremena za dokazivanje, prethodio je poraz od Crvene zvezde u prethodnom kolu, koji je bio četvrti u tekućoj sezoni.

Nedeljković (51) je već bio na čelu ŽOK "Spartak", gde je i počeo svoju karijeru pre 17 godina, prvo kao pomoćni trener i trener mlađih kategorija (2006/07), a zatim i kao prvi trener seniorske ekipe od sezone 2007/08.

Radio je i kao trener u Jedinstvu iz Užica, a potom je počeo klupsku i reprezentativnu karijeru u
Mađarskoj, koja je i krunisana brojnim trofejima. Poslednji angažman, imao je u Njiređhazi.

Priliku da debituje na klupi Spartaka, po drugi put u svojoj karijeri, Saša Nedeljković će imati večeras od 19 časova kada njegova ekipa dočekuje Ub.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1174
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.