Komentara: 1
Pregleda: 2950

Odbojkaši Spartaka sigurni protiv Železničara (3:1)

21.01.2017. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču 11. kola Prve lige Srbije za odbojkaše Spartak je sinoć u Subotici savladao Železničar iz Beograda sa 3:1 i time zadržao drugu poziciju koja vodi u baraž za popunu Superlige.
Odbojkaši Spartaka sigurni protiv Železničara (3:1)

Ekipa Igora Žakića zbog položaja na tabeli ali i pruženih partija i sveukupnog utiska tokom prvog dela sezone bila je favorit u ovom duelu, ali posle jednomesečne takmičarske pauze, iako nije bilo nekih većih promena u obe ekipe, nezahvalno je bilo označiti ikoga kao izrazitog favorita.

Subotičani su loše otvorili meč, dozvolili gostima da nametnu svoj ritam i povedu sa 0:1, ali u nastavku uz malo oscilacija ekipa sa severa Bačke ipak je zaigrala nešto bolje i uz nešto veću neizvesnost u trećem setu ipak očekivano došla do sva tri boda, čime je nastavljena potera za prvoplasiranim Mladim radnikom koji se ove sezone još uvek  nije "okliznuo" i za sada nezaustavljivo hrli ka Superligi, dok prvi pratilac Spartak u sličnom maniru ide ka baražu, ali još uvek je to itekako bliska borba i verovatno će tako ostati do poslednjeg kola.

Spartak - Železničar, Beograd 3:1 (18:25, 25:7, 26:24, 25:14)

Posle Železničara završen je prvi krug takmičenja Prve lige, sada će se sa zamenjenim domaćinstvima odigrati još 11 kola. U narednom "golubovi" će dočekati VGSK iz Velikog Gradišta, zatim sledi put u Valjevo.

Odbojkaši Spartaka sigurni protiv Železničara (3:1)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2950
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.