Komentara: 0
Pregleda: 2329

Odbojkaši Spartaka ubedljivi protiv VGSK (3:0)

28.01.2017. u 10:34h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču 12. kola Prve lige Srbije za odbojkaše Spartak je u Subotici savladao VGSK iz Velikog Gradišta sa ubedljivih 3:0. U narednom kolu Subotičani gostuju u Valjevu.
Odbojkaši Spartaka ubedljivi protiv VGSK (3:0)

Sigurnom igrom u sva tri seta ekipa Igora Žakića upisala je devetu pobedu u prvenstvu i nastavila trku za prvoplasiranim Mladim radnikom koji i dalje bez greške silovito juri ka povratku u najviši nacionalni rang, a Subotičani su prvi kandidat koji bi mogao da im pomrsi planove, ali i uz mogućnost da se uz njih, kroz baraž, nakon tri sezone vrati u superligaško društvo.

Igrači Spartaka su od prvog minuta nametnuli svoj ritam, od prvog poena zagospodarili mečom i jasno stavili do znanja gostima da neće dozvoliti iznenađenje, iako je sportski nadati se. Silovit početak i rezultat od 25:12 dovoljno govori o odnosu snaga u prvom segmentu meča. Ništa mnogo drugačije nije bilo ni u drugom setu koji su "golubovi" dobili jednako ubedljivo (25:14).

Tek kada je svima bilo jasno da sva tri boda ostaju u Subotici Spartak je "spustio nogu sa papučice gasa" i priliku u trećem setu dobili su mlađi igrači, koji su pomalo izgoreli u želji za dokazivanjem i tako je taj treći set imao ozbiljnu rezultatsku neizvesnost, ali ipak rutinska pobeda na kraju, za maskimalnih 3:0 i još jedna potvrda da Subotičani s razlogom mogu da sanjaju visoke ciljeve u ovoj sezoni.

Spartak - VGSK 3:0 (25:12, 25:14, 25:21)

Spartak: Milović (libero), Jungić 11 (1 as), Peić (libero), Medan 4 (4 as), Eremić 8 (1 bl), Đurđević, Kristaj, Kecman 7 (2 as), Pualić, Pavlović 6 (4 bl), Tumbas 15 (7 bl), Lozić 7 (2 as).

VGSK: Ilić 1, Ćirović, Milanović 12, Golubović (libero), Životić, Julikić, Boharov 4 (3 bl), Zarić 5 (1 bl), Živković 5 (1 as), M. Milošević, Stanojević, A. Milošević 4 (1 as).

Posle dvanaest odigranih kola "golubovi" drže drugu poziciju sa tri boda manje od Mladog radnika. U narednom kolu Spartak će putovati u Valjevo na duel sa trećeplasiranim VA 014.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2329
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.