Komentara: 0
Pregleda: 1023

Odbojkaši Spartaka večeras protiv Metalca, prikupljaju se paketići za decu "Kolevke"

17.12.2021. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka večeras (petak) od 19 časova dočekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca, u okviru 12. kola Superlige. Ovo će biti poslednja prvenstvena utakmica na domaćem terenu u kalendarskoj godini, a kako tradicija nalaže, taj dan se i organizuje humanitarna akcija za štićenike doma "Kolevka".
Odbojkaši Spartaka večeras protiv Metalca, prikupljaju se paketići za decu "Kolevke"
Foto: Arhiva, 2019

Kao i prethodnih godina prikupljaće se novogodišnji paketiću koje će prvotimci, ukoliko već u subotu, odneti našim mladim sugrađanima, koji su uvek znali na pravi način, uz prigodan zabavni program, da se zahvale za pažnju, međutim zbog aktuelne epidemiološke situacije to će ove godine izostati, barem u segmentu performansa, ali nesumnjivo uz veliku zahvalnost mališana.

Tim povodom, igrači i rukovodstvo MOK "Spartak" pozivali su ljubitelje odbojke da svojim prisustvom na utakmici i bodrenjem sa tribina do nove pobede, uzmu učešće i u humanitarnoj akciji kluba i shodno mogućnostima, donesu prigodne poklone u vidu kozmetike i sredstava higijene za decu i bebe, pelena, slatkiša, igračaka..

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1023
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.