Komentara: 1
Pregleda: 1755

Odbojkašice Spartaka poražene u Staroj Pazovi od Jedinstva (3:0)

13.02.2017. u 14:08h
Izvor: Subotica.com
Prethodnih sezonа mečeve Jedinstva iz Stare Pazove i Spartaka zvali bismo derbijem gornjeg dela tabele, danas je to mnogo drugačije, u smislu da se Jedinstvo bori za titulu, a Spartak ima sezonu za zaborav.
Odbojkašice Spartaka poražene u Staroj Pazovi od Jedinstva (3:0)

Meč 15. kola odigran između ove dve ekipe u subotu u Staroj Pazovi pripao je očekivano, ali i ubedljivo Jedinstvu kojе je biло bolji rezultatom 3:0, po setovima 25:16, 25:21 i 25:8. Kao što se može i videti iz osvojenih poena po setovima, neke veće neizvesnosti u ovom meču nije bilo.

Držale su se odlično "golubice" do 13:13 u prvom setu, ali Jedinstvo je pojačalo tempo, odigralo kvalitetnije i sa 25:16 došlo do prvog seta. U drugom setu bolje otvaranje su imale Subotičanke koje su vodile sve do rezultata 9:9 kada Pazovčanke preuzimaju prednost i praktično je ne ispuštaju do odlučujućeg poena u setu. Imao je Spartak u samoj završnici priliku da uhvati priključak nakon poklonjenog poena nekadašnje "golubice" Oluić, ali ipak to uzbudljivije završnice nije došlo. U trećem setu Subotičanke su skroz pale. Silovito je jedinstvo krenulo po maksimalnu pobedu i to su odlučile d apokažu na samom startu seta kada su poveli sa 8:2, Spartak se serijom 4:0 na kratko vratio u meč, ali to je bilo sve što se tiče ekipe sa severa Bačke s obzirom da je Jedinstvo uzvratilo serijom 7:0, koju su prekinuli svojom greškom, a odmah zatim nastavili sa novom 8:0, odnosno 10:1 za konačnih 25:8 i 3:0 u setovima

Interesantno je da je Jedinstvo više grešilo od Spartaka, ali zahvaljujući odličnom napadu kompenzovali su sve što su grešili za ubedljiv trijumf i čuvanje pozicije broj 1 na tri kola do kraja ligaškog dela.

Jedinstvo (SP) - Spartak 3:0 (25:16, 25:21, 25:8)

Spartak: Jović 7 (2bl), Čičić, Rajlić 9, Cvetićanin 5 (2bl), Marić, Ilić, Vučković 2 1(bl), Prlić, Jegdić, Dabić 1, Batinić, Živanović 3

Posle ovog poraza, desetog ovosezonskog, Spartak ostaje usamljen na 7 poziciji. U narednom kolu ekipa Radovana Dabića dočekuje pretposlednju ekipu lige, MD Zrenjanin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1755
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.