Komentara: 30
Pregleda: 7405

Odlaže se "Trenchtown" festival, razlog za sada nepoznat

28.05.2013. u 15:39h
Izvor: RTV
Muzički festival "Trenchtown", koji je trebalo da se održi od 6. do 8. juna, odlaže se, saopštio je danas organizator manifestacije.
Odlaže se "Trenchtown" festival, razlog za sada nepoznat

"Zbog okolnosti na koje ne možemo da utičemo, nismo na žalost u mogućnosti da realizujemo 'Trenchtown' festival u ranije najavljenom terminu. Uskoro možete očekivati više informacija. Izvinjavamo se i unapred zahvaljujemo vernoj publici na razumevanju", stoji u saopštenju.

"Trenchtown" festival je osnovan 2002. godine i na njemu su prethodnih godina nastupali muzičari iz zemalja bivše Jugoslavije, Mađarske, Italije, Bugarske, Nemačke, Francuske...

Festivalu svake godine prisustvuje više od 10.000 mladih iz celog regiona, navode organizatori.

Prva izdanja "Trenchtown"-a održana su u okolini jezera Palić, a proteklih godina lokacija je bila Etno kamp, napušteni salaš u srcu Palićke šume, na dva kilometra od centra Palića. Pored muzičkog programa, specifičnost "Trenchtown"-a bili su i bogati dnevni kulturni sadržaji kao što su pozorišne predstave, filmske projekcije, radionice, promocije knjiga i stripova, izložbe.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 30
Pregleda: 7405

Povezana vest

Povezana zviždaljka

Povezane teme

Trenchtown festival

Trenchtown Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.