Komentara: 3
Pregleda: 2590

Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva

15.07.2013. u 20:55h
Izvor: RTV Yueco
Grad je odobrio 25 ekoloških projekata civilnom sektoru. Tim povodom danas su potpisani ugovori između grada i nevladinih organizacija.
Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva

Konkursom udruženjima građana koji se bave životnom sredinom dodeljeno je ukupno tri miliona dinara, za sufinansiranje aktivnosti u promotivno-edukativnim aktivnostima i za jačanje uloge civilnog sektora u zaštiti i unapređenju stanja životne sredine.

Udruženja građana su iz raznih oblasti podneli projekte. Od organizovanja ekoloških škola, održavanja radionica, izdavanja publikacija i slično. Pokret gorana Subotice će ove godine da organizuje “Međunarodni volonterski kamp SuHortus”.

Maksimalan iznos novaca koji je deljen u dve tematske celine iznosi 50.000 i 200.000 dinara. Prvi put konkurs je raspisan 2010.godine kada se prijavilo svega 9 udruženja građana.

Rok za završetak svih projekat je 1.jun naredne godine. U lokalnoj samoupravi objašnjavaju da će i naredne godine da raspišu konkurs za civilni sektor za unašređenje životne sredine.

Izvor: RTV Yueco
Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva Odobreno 25 ekoloških projekata civilnog društva
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 dana
Komentara: 3
Pregleda: 2590
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.