Komentara: 4
Pregleda: 6289

Održan amaterski turnir u boćanju

14.04.2013. u 12:47h
Izvor: RTV Yueco
Sezona boćanja za ovu godinu otvorena je amaterskim turnirom na kom je učestvovalo 13 ekipa. Organizator je Boćarski klub Spartak, čija će se profesionalna ekipa od ove godine takmičiti u Drugoj srpskoj ligi grupa Sever.
Održan amaterski turnir u boćanju

Veliki broj ljubitelja ovog sporta okupio se juče na sportskim terenima “Pešta” gde su se tokom čitavog dana igrali mečevi.

Boćanje je danas bio samo povod da se ljubitelji ove igre, posle zimske pauze ponovo okupe, i vrate u formu od prošlogodišnje sezone. Osim starih ekipa od prošle godine, oformile su se i neke nove ekipe.

Zainteresovanost, za ovaj u Subotici novi sport, je zaista velika, a od ove sezone već se počinje i sa profesionalnim mečevima.

Na turniru je učestvovalo 13 ekipa, koje su nakon takmičenja nastavile sa druženjem uz pasulj koji se sve vreme trajanja turnira lagano kuvao.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 6289
Povezane teme

boćanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.