Komentara: 3
Pregleda: 3934

Održan brzi sastanak za Dan zaljubljenih

16.02.2011. u 01:38h
Održan brzi sastanak za Dan zaljubljenih

Saopštenje povodom prvog "Brzog sastanka" u Subotici:

Na Dan zaljubljenih, 14. februara, Omladinska mreža G17plus organizovala je akciju pod nazivom “Svako ima svojih pet minuta, neko jednom neko vise puta”. U pitanju je Speed dating, veoma popularan vid upoznavanja u svetu, a ovo je prvi put da je organizovano i u Subotici.

Cilj akcije je bio da se mladi u Subotici animiraju i da im se pruže nove mogućnosti za upoznavanje i druženje na originalan način na Dan zaljubljenih. Odziv je bio veoma dobar, učestvovalo je 10 muškaraca i 10 devojaka. Nažalost, određenom broju osoba odbijeno je učestvovanje zbog prevelike zainteresovanosti i pravila Speed datinga da ne učestvuje više od 10 parova.

Omladinska mreža G17plus je veoma zadovoljna odzivu i samoj akciji, a pogotovo što smo uspeli da spojimo četiri para. Da ponovimo, svaka osoba je imala po pet minuta za sastanak sa svim učesnicima suprotnog pola. Posle sastanka, oni se odlučuju da li bi želeli da ponovo vide tu osobu. Ukoliko se poklopi da obe osobe žele međusobno ponovo da se vide, organizatori im prosleđuju njihove kontakte i dalja komunikacija zavisi isključivo od njih.

I pored toga što neke osobe nisu uspele da pronađu odgovarajućeg partnera veoma su zadovoljni s obzirom da su imali prilike da upoznaju različite osobe na nov i jedinstven način.

Ovom akcijom uspeli smo da osporimo mišljenja da su Subotičani pasivni i da imaju predrasude jer su dokazali da i ovakve ideje mogu da se sprovedu u našem gradu.

 

Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3934
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.