Komentara: 0
Pregleda: 9656

Održan casting za novi serijal "velikog brata"

01.08.2009. u 20:18h
Izvor: Glas javnosti
Održan casting za novi serijal "velikog brata"

Na kastingu za učešće u televizijskom reality šou „Veliki brat“ juče se u Subotici pojavilo 74 mladića i devojaka, koji su popunili upitnike u nadi da će za sedam dana, ako njihovi odgovori budu zadovoljavajući, stići do „drugog kruga“ i do Beograda na „konkretne razgovore“.

- Još nismo „obradili“ celu Vojvodinu, ali mogu reći da već imamo više od hiljadu prijavljenih. Ovo je samo „prvi krug“ i naša će komisija izdvojiti moguće kandidate, pozvati ih na posebne razgovore, a ko će ući u kuću „Velikog brata“, to, zaista, ne znam - kaže Marinela Kvapil.

mujo-lopov.jpgMeđu kandidatima za učešće u „Velikom bratu“ bio je i Radivoje Milutinović, alijas Muja Lopov Internacionale, koji je nedavno, sa sinom i njegovim poslovnim partnerom, otvorio prodavnicu jeftine hrane „SOS“. Milutinović je došao s porukama borca za mir i pravdu i napomenu da je on najveći brat na svetu pa bi sledeći serijal bez njegovog učešća bio - smešan.

- Nisam se prijavio zbog novca, jer bi ga, inače, podelio siromašnima, mada sam i sam u toj kategoriji. Hteo bih samo da javnost čuje za šta se borim, šta želim i, uzgred, da pridobijem ukućane za novu SOS partiju koju nameravam osnovati - kaže Radivoje Milutinović.

Izvor: Glas javnosti
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 9656
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.