Komentara: 0
Pregleda: 3256

Održan humanitarni turnir mladih košarkaša Spartaka

31.05.2014. u 14:28h
Izvor: Subotica.com
U prostoru između Gradske kuće i Plave fontane danas je održan humanitarni turnir na kojem su učestvovali najmlađi polaznici košarkaške škole Spartaka, omladinci, a zatim i seniori subotičkog prvoligaša. Organizator akcije je bio Omladinski košarkaški klub "Spartak" koji je okupio veliki broj dece i mladih košarkaša, iako ih vreme nije poslužilo.
Održan humanitarni turnir mladih košarkaša Spartaka

Danas je u centru grada bila prava gužva gde se na malom prostoru isprepletalo nekoliko dešavanja, od sajma "Ukusi tradicije", preko promotivnog karavana tjuniranih automobila, međunarodnih delegacija koje su imale konferenciju u Gradskoj kući, pa sve to raznih ekskurzija koje su defilovale kroz uži centar.

Svoje mesto našli su i košarkaši koji su učestvovali u humanitarnoj akciji koju je organizovao Omladinski košarkaški klub "Spartak", a u cilju prikupljanja novčane pomoći za poplavljena područja.

U prvom delu turnira mlade buduće nade subotičke i srpske košarke vreme nije poslužilo pošto je posle petnaestak miunta počela da pada kiša koja je malo i rasterala publiku. Srećom kiša je smetala tek pola sata, a onda je i nastavljena dobra atmosfera po prohladnom vremenu.

Održan humanitarni turnir mladih košarkaša Spartaka

U prvom delu učestvovala su deca od 1. do 4. razreda, a  nastavku nastupili su nešto stariji košarkaši (omladinsi i seniori) koji su na mobilnim košovima odigrali još nekoliko basket mečeva. Na kraju turnira održana su takmičenja u šutiranju trojki i slobodnih bacanja.

Iako ih vreme nije poslužilo organizatori su ipak uspeli da realizuju akciju i okupe mlade košarkaše i odigraju planirane mečeve pod obručima, a sve su to pratili pogledi znatiželjnih prolaznika.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3256

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

gradski trg

košarkaški klub spartak

košarka

humanitarni turnir

omladinski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.