Komentara: 3
Pregleda: 4997
Foto

Održan prijem za predstavnike medija

29.12.2016. u 17:12h
Izvor: Subotica.com
U Medija centru Gradske kuće čelnici grada održali su  tradicionalni novogodišnji prijem za novinare, kamermane, urednike i direktore medijskih kuća.
Održan prijem za predstavnike medija

Gradonačelnik, Bogdan Laban zahvalio se predstavnicima medijskih kuća na saradnji i objektivnom informisanju građana o radu lokalne samouprave.

- Kao lokalna samouprava obećavamo vam da ćemo i u budućnosti biti otvoreni za saradnju,  transparentnost i blagovremene informacije. Želim da sledeću godinu radimo kao i do sada, da slobodu reči, izražavanja i mišljenja pratimo na ispravan način i da kažemo da ako postoji sloboda, mora da postoji i odgovornost. Odgovornost je i na vama i na nama da vodimo računa da se objavljuju ispravne stvari, da ne bude poluistina i fabrikovanja istina, nego ono što jeste i što je tačno. To je zadatak svih nas zajedno - rekao je gradonačelnik.

Predsednik Skupštine grada, Tivadar Bunford zahvalio se novinarima na pravovremenom informisanju i objektivnosti.

- Znamo svi da  možemo smatrati da se desilo samo ono o čemu vi date izveštaj i vesti.  Jako važno da to bude objektivno - poručio je Bunford.

Gradonačelnik i predsednik Skupštine grada sa svojim zamenicima, Timeom Horvat i Veljkom Vojnićem poželeli su poslanicima javne reči srećne praznike.

Izvor: Subotica.com
Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4997
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.