Komentara: 1
Pregleda: 2124

Održan radni sastanak povodom organizacije 6. Subotičkog polumaratona

09.07.2023. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Subotički polumaraton, šesti po redu, biće održan 27. avgusta pod sloganom "Trči kroz istoriju". Tim povodom, predsednik Skupštine grada Balint Pastor upriličio je u petak radni sastanak kom su prisustvovali predstavnici svih učesnika u organizaciji ovog značajnog sportskog događaja.
Održan radni sastanak povodom organizacije 6. Subotičkog polumaratona

Nakon pet godina uspešnog održavanja Subotičkog polumaratona, učesnici sastanka su konstatovali da, i pored toga što on iziskuje mnogo pažnje, detaljno razrađene planove i veliku stručnost, upravo je usklađen rad i želja da se doprinese uspešnosti događaja koji nosi slavu našeg grada motiv i podstrek da se svi angažuju svojim znanjem i resursima.

U TOKU PRIJAVE ZA SUBOTIČKI POLUMARATON: Organizatori navode da su otvorene prijave i da zainteresovani trkači mogu da se, na sajtu Subotičkog polumarationa, prijave za trku od 5 kilometara, trku od 10 kilometara, kao i za polumaraton (21,1 kilometar).

Ovo je jedna od sportsko-rekreativnih manifestacija koja, pored toga što promoviše sport, promoviše i Suboticu, a ujedno doprinosi i sadržajima turističke ponude našeg grada - kazao je domaćin današnjeg satanka i predsednik Skupštine grada, Balint PastorTrasa je osmišljena da vodi kroz centar grada gde se nalaze prelepa zdanja, ponos Subotičana. Učesnici će tokom trke biti u prilici da vide mnoge kulturno-istorijske objekte - crkve, Gradsku biblioteku, da uživaju u lepotama Gradske kuće, Sinagoge, Rajhlove palate, izgrađenih u stilu secesije.

Podsećamo, Subotički polumaraton održava se u sklopu proslave Dana grada. Ovaj sportski događaj je iz godine u godinu sve popularniji kako u krugovima domaćih sportista, tako i među sportistima iz inostranstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2124
Povezane teme

balint pastor

predsednik skupštine

polumaraton

subotički polumaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.