Komentara: 2
Pregleda: 11449
Foto

Održan skup "Energetska efikasnost i ušteda"

01.03.2017. u 17:42h
Izvor: Subotica.com
Povodom desetogodišnjice rada, kompanija „Joviste“ organizovala je danas na Paliću stručni skup „Energetska efikasnost i ušteda energije primenom PVC stolarije u građevinarstvu – trendovi razvoja fasadnih PVC prozora i vrata“.
Održan skup "Energetska efikasnost i ušteda"

Pored predstavnika kompanije "Joviste" koja se već deceniju bavi proizvodnjom i prodajom aluminijumskih i PVC prozora i vrata, svoja iskustva su izneli i prof. dr Milan Kekanović, profesor Građevinskog fakulteta, dr Mohamed Badavi, Žarko Đokić iz beogradske firme REHAU, Stanislav Jokić iz firme GU iz Beograda i Ilija Muždeka iz preduzeća SN TRADE iz Novog Sada.

Održan skup "Energetska efikasnost i ušteda"

- Ova godina bi se mogla nazvati godina „Otvorenih vrata“ u našoj kompaniji jer smo otvoreni za sve sugestije i nove ideje. Volimo i da kažemo da je ono što neki nazivaju nestandardizovano, za nas standardizovano i da se trudimo da odgovorimo svakom izazovu – istakao je Ljuben Hristov, predstavnik kompanije „Joviste“, koja je tokom prošle godine uložila više od 500.000 evra u modernizaciju proizvodnje. - Svaki kupac nam je jednako važan, bilo da se radi o građanima koji dođu po jedna vrata ili pak žele da opreme ceo objekat. Upravo završavamo narudžbu za jedan objekat u Hamburgu, a sa ponosom kažemo da se naši prozori, vrata i drugi proizvodi nalaze na brojnim kućama i ustanovama širom naše zemlje.

O svim prednostima korišćenja PVC stolarije i njihov značaj u uštedi energije govorio je profesor Milan Kekanović, naglašavajući da se svi „skriveni gubici energije često neopravdano pripisuju prozorima i vratima“.

Održan skup "Energetska efikasnost i ušteda"

Održan skup "Energetska efikasnost i ušteda"

- Zaboravljamo izolaciju zidova, kako spoljašnjih, tako i unutrašnjih nosećih, koji dele susedne stanove. Prednosti korišćenja PVC stolarije su višestruke, kako u oblasti ekologije jer čuvamo šume, tako i u domenu energestske efikasnosti, jer smanje gubitke energije – objasnio je Dr Milan Kekanović, profesor na Građevinskom fakultetu u Subotici.

Među zadovoljnim korisnicima je i dr Mohamed Badavi, koji već 26 godina koristi ovu vrstu stolarije i kako kaže, nema nijednu zamerku. - Jedino što ne čujemo ptice kako pevaju i alarm kada se upali na klinici – u šali je rekao dr Badavi.

Web sajt preduzeća Joviste na kome možete pogledati kompletan asortiman njihovih proizvoda dostupan je na adresi www.pvcstolarija.eu.

Izvor: Subotica.com
Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja Preduzeće Joviste obeležilo 10 godina postojanja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 11449
Povezane teme

ljuben hristov

joviste

pvc

pvc stolarija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.