Komentara: 29
Pregleda: 5155

Održan vanredni sastanak inspekcijskih službi

03.08.2023. u 15:57h
Održan vanredni sastanak inspekcijskih službi

Načelnik Severnobačkog upravnog okruga Bojan Šoralov održao je u utorak vanredni sastanak sa inspekcijskim službama na kojem je dogovoreno da svi kapaciteti budu stavljeni na 24-očasovno raspolaganje i usmereni u dva pravca - na kontrolu ugostiteljskih objekata, smeštajnih jedinica i kontrolu usluge taksi prevoza u cilju suzbijanja kretanja iregularnih migranata kao i primenu represivnih mera za sve one koje krše zakon Republike Srbije.

- Severnobački upravni okrug pozdravlja sve napore i odlučnost ministarstva unutrašnjih poslova na čelu sa ministrom Bratislavom Gašićem u cilju očuvanja bezbednosti svih naših građana. Poslednja akcija MUP-a sprovedena na našoj teritoriji još jednom dokazuje da zakoni Republike Srbije moraju da se poštuju i da građani mogu da veruju bezbednosnim službama - stoji u saopštenju SBO.

Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 29
Pregleda: 5155
Povezane teme

migranti

migranti u subotici

imigranti

ilegalni migranti

severnobački okrug

migrantska kriza

bojan šoralov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.