Komentara: 18
Pregleda: 3392

Održana 67. sednica Gradskog veća

24.03.2015. u 22:26h
Izvor: Radio Subotica
Danas je održana 67. sednica Gradskog veća sa koje će, između ostalog, Skupštini grada biti upućeni amandmani na predlog rešenja o imenovanju direktora javnih preduzeća "Suboticagas" i "Toplana". Kako Radio Subotica saznaje na ove funkcije pred odbornicima će se naći imena Dragana Božinovića za direktora "Suboticagasa" i Derva Ahmetovića za prvog čoveka "Toplane".
Održana 67. sednica Gradskog veća

Osim toga članovi Gradskog veća usvojili su i predlog Odluke o usvajanju Strategije razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja grada od 2014. do 2020. godine, kao i predlog Odluke o donošenju Akcionog plana razvoja organske proizvodnje na teritoriji grada od 2015. do 2020. godine.

Skupštini će biti upućen i predlog Odluke o javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika, te predlozi odluka o izradi izmena planova detaljne regulacije za kompleks Regionalne deponije i za sanaciju gradske deponije i izgradnju postrojenja za upravljanje otpadom.

Na Gradskom veću bio je i Program mera za unapređenje uslova života na teritoriji grada u 2015. godini.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 3392
Povezane teme

sednica gradskog veća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.