Komentara: 0
Pregleda: 2900

Održana humanitarna akcija za pomoć deci Kolevke

13.05.2015. u 02:00h > 02:00
Izvor: RTV City
U mesnoj zajednici Peščara održana je humanitarna akcija „Deca MZ Peščara – Deci Kolevke“. U saradnji sa Edukativnim centrom Roma i mladom slikarkom iz Subotice Orhideom Medaković, u narednom periodu će mališanima Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“, biti poklonjeni radovi ove mlade umetnice, koji će oplemeniti prostor pomenute socijalne ustanove.
Održana humanitarna akcija za pomoć deci Kolevke

Mlada Subotičanka Orhidea Medaković, inače je rodom iz Dalmacije, a slikanjem se bavi od svoje pete godine. Vrlo je talentovana i već 18 godina bavi se slikarstvom, ali za stvaranje svojih dela ne koristi standardne tehnike slikanja. Njene slike nastaju kombinacijom drvenih boja, kozmetičke šminke i lakova za nokte.

Deci Kolevke uručiće pet svojih radova koji imaju dečije motive, što i priliči jednoj takvoj ustanovi.

Prema rečima Aleksandra Rankovića, predsednika mesne zajednice Peščara, Humanitarna akcija „Deca MZ Peščara – Deci Kolevke“ samo je jedna u nizu akcija koje su u proteklom periodu organizovane za naše najmlađe sugrađane.

Prostorije Kolevke uskoro će krasiti pet slika mlade i talentovane slikarke Orhidee Medaković.

Izvor: RTV City
Dobrotvorna akcija za "Kolevku" Dobrotvorna akcija za "Kolevku" Dobrotvorna akcija za "Kolevku" Dobrotvorna akcija za "Kolevku" Dobrotvorna akcija za "Kolevku" Dobrotvorna akcija za "Kolevku" Dobrotvorna akcija za "Kolevku" Dobrotvorna akcija za "Kolevku"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2900
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.