Komentara: 14
Pregleda: 2193
Video
Foto

Održana izborna skupština Saveza srpskih udruženja SBO

12.07.2024. u 11:22h
Izvor: Subotica.com
Savez srpskih udruženja Severnobačkog okruga u naredne dve godine i dalje će voditi Miroslav Karan, koji će biti na čelu Upravnog odbora, Ilija Maravić, predsednik Skupštine i Saša Gravorac, predsednik Nadzornog odbora.
Održana izborna skupština Saveza srpskih udruženja SBO

To je juče odlučeno na jučerašnjoj izbornoj skupštini Saveza srpskih udruženja SBO.

- Na izbornoj skupštini su produženi mandati rukovodstvu i izabrani ljudi koji će u naredne dve godine da se bave očuvanjem srpske kulture i tradicije, srpskog jedinstva, udruživanjem zavičajnih udruženja koja vode poreklo sa prostora bivše i naravno domaćeg stanovništva – ističe Miroslav Karan, predsednik UO Saveza srpskih udruženja.

Održana izborna skupština Saveza srpskih udruženja SBOU Savez srpskih udruženja SBO sinoć je primljeno udruženje „Đeneral Hadžićevo“ iz Novog Žednika, poznato po organizovanju „Žedničkog višeboja“, te će tako imati jedanaest članova.

- Drago nam je da smo bogatiji za još jednog člana, nadam se da će nam se priključiti i druga udruženja, jer su u današnje vreme najbitnije jedinstvo i sloga. Imamo redovne godišnje aktivnosti, kao što su obeležavanje „Oluje“,  slave Spasovdan i organizovanje „Zavičajnih dana“, koje već uveliko pripremamo – dodaje Karan.

Održana izborna skupština Saveza srpskih udruženja SBOUspešan rad Savezu srpskih udruženja i svim njihovim članovima u ime Grada Subotice poželeo je Srđan Samardžić, pomoćnik gradonačelnika.

- Želim vam slogu, sabornost i još mnogo aktivnosti – poručio je Samardžić.

Izvor: Subotica.com
Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga Izborna Skupština Saveza srpskih udruženja severnobačkog okruga
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 dana
Komentara: 14
Pregleda: 2193
Povezane teme

savez srpskih udruženja severnobačkog okruga

miroslav karan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.