Komentara: 0
Pregleda: 1040

Održana jedriličarska regata na Paliću, poslednja za ovu sezonu

10.11.2020. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub „Palić“ bio je domaćin poslednje regate koja se održala u ovoj sezoni u Srbiji.
Održana jedriličarska regata na Paliću, poslednja za ovu sezonu

U organizaciji Jedriličarskog kluba „Palić“ održana je regata pod nazivom "Berbanski dani" za klasu Laser, FIN i Optimist, koja se inače održava u septembru mesecu, ali je ove godine zbog pandemije i pomeranja kalendara došla na red malo kasnije. Istovremeno za klasu FIN je održano i Prvenstvo Vojvodine. Palićani su i ovoga puta pokazali svoju spremnost i osvojili najviše medalja u svim klasama.

U klasi FIN prva tri mesta su pripala jedriličarima Palića Tihomir Zakić okitio se zlatom, srebro je uzeo Igor Ujvari, a bronzu Atila Dubičanac. Do zlatne medalje u klasi Laser standard je došao Danilo Bešić, a drugo mesto je zauzeo Robert Kovač. U klasi Laser radial prvo mesto je osvojio Mate Salai, drugo mesto Kristina Boja, a treće Relja Kresović. Srebrnu medalju osvojio je Dario Bešić u klasi Laser 4.7, a bronzanu Aleksa Sretenović. U najmlađoj kategoriji, to jest u klasi Optimist u generalnom plasmanu i u kategoriji dečaka Nenad Zakić je osvojio drugo mesto, dok je zlato pripalo Bertalanu Molnar u kategoriji dečaci do 12 godina.

Održana jedriličarska regata na Paliću, poslednja za ovu sezonuTakmičare Jedriličarskog kluba „Palić“ na ovoj regati, kao i tokom cele sezone su predvodili treneri Ištvan Boja i Dejan Zakić.Održana jedriličarska regata na Paliću, poslednja za ovu sezonuJedriličarima za 2020. godinu je preostalo još proglašenje rezultata za seriju regata, koji se boduju za Državno prvenstvo, gde će takođe nekoliko takmičari Jedriličarskog kluba „Palić“ stići do pobedničke postoje, kao rezultat upornog i uspešnog rada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1040
Povezane teme

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.