Komentara: 7
Pregleda: 3927
Foto

Održana jubilarna "Pivčijada"

12.07.2021. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Po jubilarni, 10. put Mesna zajednica Centar 3 organizovala je takmičenje u kuvanju kotlića koje se održalo u parku iza Spomenika junacima palim za oslobođenje i ujedinjenje. Na manifestaciji, koja je imala za cilj pre svega druženje, učešće je uzelo 15 ekipa, dok je organizator pripremio oko 400 obroka za posetioce.
Održana jubilarna "Pivčijada"

U do sada najposećenoj "Pivčijadi", više stotina Subotičana imalo je priliku da se uveri u kulinarske sposobnosti svojih sugrađana.

Iako poenta manifestacije nije u takmičenju, i ovog puta su izabrana tri najukusnija kotlića, te je prvo mesto osvojila ekipa Dragana Poljakovića iz Žednika, druga je bila ekipa Frenki, dok su treću poziciju zauzeli kuvari iz Bunjevačkog kulturnog centra iz Bajmoka.

Održana jubilarna "Pivčijada"Održana jubilarna "Pivčijada"Pored brojnih aktivista Mesne zajednice, članova Saveta i Udruženja penzionera, svojim prisustvom ovaj događaj je uveličao i načelnik Severnobačkog okruga, Bojan Šoralov.

Kao i prethodnih godina, sav ostvareni prihod od prodaje obroka namenjen je za aktivnosti Udruženja penzionera i invalida rada koje deluje u ovoj Mesnoj zajednici.

Održana jubilarna "Pivčijada"Održana jubilarna "Pivčijada"Nakon ove, više nego uspešne manifestacije, Mesna zajednica Centar 3 nastavlja sa brojnim aktivnostima, a prve dve su takođe tradicionalne, dodela paketa socijalno ugroženim stanovnicima i jednodnevna Narodna kuhinja.

Za početak septembra ostavljena je velika radna akcija "Džabe ste švrljali", tokom koje će se uklanjanjati grafiti sa fasada zgrada, te uređivati i čistiti neuređene površine koje se nalaze na teritoriji Mesne zajednice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 7
Pregleda: 3927
Povezane teme

mz centar 3

pivčijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.