Komentara: 1
Pregleda: 1895
Foto

Održana tribina o podsticajima za energetsku efikasnost

28.06.2024. u 09:51h
Izvor: Subotica.com
Šta je sve potrebno i kako da se prijave za subvencije koje se dodeljuju u cilju rekonstrukcije i unapređivanja energetske efikasnosti u stanovima i porodičnim kućama, kao i koji su benefiti ulaganja u energetsku efikasnost, Subotičani su mogli da čuju na tribini "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele?”.
Održana tribina o podsticajima za energetsku efikasnost

Skup u Velikoj većnici Gradske kuće organizovalo je Ministarstvo rudarstva i energetike, koje, u saradnji sa Svetskom bankom,daje podsticaje građanima.

- Projekat "Čista energija i energetska efikasnost" je važan za građane i energetsku tranziciju grada, zbog toga je Grad Subotica prepoznao njegov značaj i intenzivirao aktivnosti potrebne za povećanje energetske efikasnosti - ističe Radoslav Vukelić, sekretar Sekretarijata za komunalne delatnosti. - Saradnja sa Ministarstvom energetike je izuzetno napredovala i zajedno smo uspeli da energetski unapredimo 330 donaćinstava. Sa tim ćemo nastaviti i ove godine a za to je opredeljeno 37 miliona dinara.

Održana tribina o podsticajima za energetsku efikasnostGrađani su podsticaje najviše koristili za zamenu stolarije.

- Ove godine smo potpisali ugovore sa 137 lokalnom samoupravom,a deo će biti i namenjen socijalno ugroženom stanovništvu kojima će biti dodeljene subvencije u iznosu od 90 odsto - dodaje Maja Vukadinović, pomoćnica ministarke energetike.

Održana tribina o podsticajima za energetsku efikasnost

Izvor: Subotica.com
Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele" Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele" Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele" Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele" Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele" Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele" Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele" Tribina "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 dana i 8 časova
Komentara: 1
Pregleda: 1895
Povezane teme

unapređenje energetske efikasnosti

solarni kolektori

energetska efikasnost

solarni paneli

termoizolacija

toplotna izolacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.