Komentara: 2
Pregleda: 756

Održani „34. Berbanski dani” na Paliću

17.09.2024. u 10:16h
Izvor: TV Subotica
Proteklog vikenda na Paliću je održana tradicionalna manifestacija „Berbanski dani”. Uprkos vremenskim uslovima, broj posetilaca je bio zadovoljavajuć, ističu organizatori.
Održani „34. Berbanski dani” na Paliću

Loši vremenski uslovi nisu sprečili posetioce iz grada, ali i okoline, pa i regiona, da uživaju u bogatom programu manifestacije i ponudi izlagača. To je potvrda da je ova manifestacija prepoznata po kvalitetu, ali i kao turistička ponuda, ističe članica GV zadužena za oblast turizma, investicija i međunarodne saradnje, Hargita Erči.

- Jako nam je drago da je za ovih 34 godine bilo svakakvih vremenskih prilika, sad se to vidi a mi ne odustajemo. Drago nam je da su se okupili ljudi, što se tiče same manifestacije radi se o druženju, o tome da posetioci dođu na Palić.

Preko 20 izlagača učestvovalo je na manifestaciji. Prvobitno je ovo trebala biti rekordna godina po broju prijavljenih, a zbog vremenskih uslova pojedini su otkazali u poslednji čas.

- Mi smo se potrudili što se nas tiče da uradimo sve. Da pozovemo meštane i iz susednih sela, sve one koji se bave proizvodnjom - kaže direktorka preduzeća "Park Palić" Valerija Denč.

Manifestacija je održana 34. put po redu.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 2 časova i 10 minuta
Komentara: 2
Pregleda: 756
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.