Komentara: 0
Pregleda: 1497

Održano prvenstvo Vojvodine u kik boksu

25.10.2024. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Održano prvenstvo Vojvodine u kik boksu

Subotica i Kik boks klub "Top fighter" bili su domaćini Prvenstva Vojvodine u kik boksu, u disciplini "lou kik", koje se posle 15 godina ponovo organizovalo u našem gradu. Učestvovalo je 65 takmičara iz 15 klubova, a na programu je bilo 42 borbe. Naš grad su predstavljali članovi dva subotička Kik Boks kluba "Top fighter" i "Keljanović Top tim". Takmičenje je održano u Hali sportova 20. oktobra.

 - "Top fighter", domaćin takmičenja je osvojio 4 medalje. U klasi stariji juniori Milena Kovačević, u kategoriji do 70 kg, i Alex Lošonc, u kategoriji do 81 kg, su osvojili srebrne medalje, dok je Martin Toldi, u kategoriji do 71 kg, u četvrtfinalu pobedio 3:0 na poene takmičara iz Temerina, da bi u polufinalu bio poražen od takmičara iz Bečeja i morao se zadovoljiti bronzanom medaljom. U seniorima, A klasi, Nikola Lončar je, u kategoriji do 75 kg, na poene 3:0 pobedio takmičara iz Temerina, i zasluženo osvojio zlatnu medalju  - ističu organizatori. 

Održano prvenstvo Vojvodine u kik boksuOdržano prvenstvo Vojvodine u kik boksuZasluge za ostvarene rezultate, sem takmičarima, idu i trenerima. 

 - Ostvareni rezultati su u skladu sa mojim prognozama, Martin Toldi stabilno napreduje,  Milena Kovačević i Alex Lošonc su kao početnici bogatiji za iskustvo više, dok se Nikola Lončar polako i sigurno gradi kao senior. Takođe bih da se zahvalim Sportskom savezu grada Subotice bez koga se ovo takmičenje ne bi ni održalo - rekao je trener Alen Heralić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 dana i 7 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1497
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.