Komentara: 31
Pregleda: 15357

Oduzeto 12 televizora iz skladišta kurirske službe

07.06.2017. u 15:05h
Izvor: Subotica.com
U poslednja dva dana (6-7. jun) kontrolišući centralni magacin poznate kurirske službe carinici su otkrili više pošiljki za koje ne postoji nikakva prateća dokumentacija. Među pošiljkama je i 12 novih televizora najnovije generacije koji su poslati iz Subotice.
Oduzeto 12 televizora iz skladišta kurirske službe

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, tokom dvodnevne kontrole carinici su utvrdili da se u dve različite pošiljke iz Subotice nalazi ukupno 12 ''LG'' televizora najnovije generacije, bez ikakve prateće dokumentacije. U magacinu je pronađeno i 330 muških ''Nike'' i ''Adidas'' bermuda, poslatih iz Novog Pazara, za koje se smatra da povređuju pravo intelektualne svojine.

- Carinska služba Srbije nastavlja odlučnu borbu protiv sive ekonomije, a ova akcija poslednja je u nizu rezultata postignutih na tom planu u poslednjem periodu, navodi se na kraju saopštenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 31
Pregleda: 15357
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.