Komentara: 1
Pregleda: 3631

Oglas za javnu licitaciju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini

22.01.2015. u 01:57h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik grada Subotice je dana 19.1.2015. godine, doneo odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u gradu Subotici i raspisuje oglas za javnu licitaciju u drugom krugu za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.
Oglas za javnu licitaciju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini

Uvid u dokumentaciju - grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima (kompleksima), koje je predmet izdavanja u zakup, može se izvršiti u zgradi Gradske Uprave Subotica, u kancelariji br. 200 svakog radnog dana od 12 do 14 časova. Kontakt osoba: Grgur Stipić, tel. 024/626-871.

Zemljište iz ovog oglasa daje se u viđenom stanju i zakupac se ne može pozivati na njegove fizičke nedostatke. Ukoliko nakon raspisivanja Oglasa za javno nadmetanje za zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini dođe do promena površine iz oglasa po bilo kom zakonskom osnovu, dalji postupak davanja poljoprivrednog zemljišta u zakup će se sprovesti samo za tako utvrđenu površinu zemljišta. 

Sve troškove koji nastanu po osnovu zakupa poljoprivrivrednog zemljišta u državnoj svojini snosiće lice koje dobije to zemljište u zakup. Zemljište iz ovog Oglasa daje se u zakup isključivo za poljoprivrednu proizvodnju, ne može se koristiti u druge svrhe i ne može se davati u podzakup.

Kompletan Oglas sa pratećim dokumentima možete pogledati na zvaničnom sajtu Grada: www.subotica.rs

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3631
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.