Komentara: 18
Pregleda: 6965

Ograničen broj posetilaca na bazenima

13.07.2020. u 12:59h
Izvor: Subotica.com
Na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi maksimalan broj posetilaca ograničen je na 300 u velikom bazenu, odnosno devet u termalnom, šest u ovalnom i tri u dečijem bazenu, dok će na zatvorenom bazenu u SRC "Prozivka" moći da boravi najviše 80 osoba u velikom bazenu i 20 u dečijem bazenu.
Ograničen broj posetilaca na bazenima

JKP "Stadion" ograničio je broj posetilaca na otvorenom i zatvorenom bazenu u skladu sa preporukom Instituta za javno zdravlje Vojvodine i naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije, a takođe će ispred ulaza u objekte biti postavljena sredstva za dezinfekciju ruku i dezobarijere, dok će se posetiocima meriti temperatura.

Na oba kupališta, na vidljivim mestima biće postavljene informacije o higijenskim postupcima, smernice o pravilnom ponašanju i merama zaštite kojih posetioci treba da se pridržavaju, a koje se pre svega odnose na obavezu pranja ruku i održavanja fizičke udaljenosti od najmanje dva metra u svim pravcima između posetilaca, što će kontrolisati redari i spasioci na bazenima.

Ograničen broj posetilaca na bazenimaOtvoreni bazen u Dudovoj šumi radiće ponedeljkom od 12 do 18 časova, od utorka do petka biće otvoren od 6 do 7:30 časova i od 11 do 18 časova, a subotom i nedeljom od 6 do 7:30 časova i od 11 do 19 časova.

Zatvoreni bazen SRC "Prozivka" za građanstvo će raditi ponedeljkom, sredom i četvrtkom od 6 do 16 časova i od 22 do 24 časa, a utorkom i petkom od 6 do 16 časova. Vikendom je otvoren od 6 do 24 časa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 6965

Povezana vest

Povezane teme

bazen u subotici

radno vreme bazena

bazen prozivka

bazen na prozivci

bazen u dudovoj šumi

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

kupanje na bazenima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.