Komentara: 0
Pregleda: 4822

Oldtajmeri u Subotici

30.06.2010. u 16:35h
Izvor: RTV Yueco
<p>Dvanaesti međunarodni susret old time vozila ovaj vikend održaće se u Subotici, Bačkoj Topoli i na Paliću. Ovakvi susreti organizuju se svake godine, prve nedelje u julu, a ove godine učestvovaće preko 140 učesnika iz zemlje i inostranstva.</p>
Oldtajmeri u Subotici

U subotu će kolana oldtajmera krenuti za Bačku Topolu, a zatim se u popodnevnim časovima vratiti u Suboticu, tačnije na Trg, gde će biti parkirani od 18 do 20:30 časova. Za to vreme dok, Subotičani budu razgledali oldtajmere, učesnici će u Velikoj većnici potpisati povelju prijateljstva sa klubom oldtajmera iz Mađarskog grada Debrecin. Među oldtajmerima se neće naći samo stara kola, nego i motori, čiji je dizajn spašen od zaborava, zahvaljujući ljubiteljima starih vozila. U nedelju od 12 do 15 časova oldtajmeri će biti izloženi na Paliću, sa čime se i završava ovaj 12. međunarodni susret.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4822
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.