Komentara: 1
Pregleda: 1745

Olimpijske igre: Barna u polufinalu, Mačković u samoj završnici izgubio borbu za medalju

30.07.2024. u 12:03h > 14:57
Izvor: Subotica.com
Danas su nastupe na Olimpijskim igrama u Parizu imali naši sugrađani Andrej Barna i Martin Mačković. Andrej je izborio nastup u polufinalu, dok je Martin poražen u polufinalu i boriće se za plasman od 7. mesta, dok je odbojkaš Miran Kujundžić sa svojim saigračima izgubio sa 3:2 od Francuske u nedelju, a večeras od 17h igraju protiv Slovenije.
Olimpijske igre: Barna u polufinalu, Mačković u samoj završnici izgubio borbu za medalju

Plivači Andrej Barna i Velimir Stjepanović plasirali su se u polufinale na 100 metara slobodnim stilom. Barna je svoju kvalifikacionu grupu završio kao četvrti rezultatom 48,34, dok je Stjepanović bio peti u svojoj grupi sa vremenom 48,40. Večeras je polufinale. Prva od dve polufinalne trke zakazana je za 20.30. Osam najbržih će proći u finale.

Olimpijske igre: Barna u polufinalu, Mačković u samoj završnici izgubio borbu za medaljuOlimpijske igre: Barna u polufinalu, Mačković u samoj završnici izgubio borbu za medalju

Veslači Nikolaj Pimenov i Martin Mačković nisu uspeli da se plasiraju u finale discipline dubl skul. Srpska posada je prvu polufinalnu trku završila kao četvrta za 6:17,35 iza Holanđana, Španaca i Rumuna. Naš dvojac je praktično do poslednjih 50 metara držao treću poziciju i bio je na putu da ide u A finale, međutim ponestalo je snage i Rumuni su to iskoristili.

Olimpijske igre: Barna u polufinalu, Mačković u samoj završnici izgubio borbu za medaljuInače Srbija je danas osvojila prvu medalju i to zlatnu, nakon što su jutros strelci Damir Mikec i Zorana Arunović u miks dublu osvojili zlatno posle velikog preokreta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 časova i 18 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 1745
Povezane teme

plivanje

olimpijske igre

andrej barna

olimpijske igre u parizu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.