Komentara: 0
Pregleda: 813

"Olimpijski dan u Subotici" u petak

18.07.2024. u 10:17h
Izvor: Subotica.com
Sportski savez Subotice organizovaće u petak od 20 časova "Olimpijski dan", neformalno druženje sa nekadašnjim i sadašnjim olimpijcima u susret Olimpijskim igrama koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta u "gradu svetlosti".
"Olimpijski dan u Subotici" u petak

Kako je najavljeno, „Olimpijski dan u Subotici“ biće prilika da se u društvu "olimpijaca" razgovara o značaju velikog sportskog takmičenja koje svake četiri godine okupi najbolje sportiste sveta.

Na ovom skupu biće obeležen i čitav vek od nastupa Subotičana na OI, od Pariza 1924. do Pariza 2024. godine, razgovaraće se sa istaknutim sportistima i olimpijcima rvačem Sretenom Damjanovićem, gimnastičarom Zoranom Ivanovićem i stonoteniserom Zoranom Kalinićem, dok će u centru pažnje biti najava OI u Parizu 2024. godine na kome će nastupati četiri takmičara iz Subotice - odbojkaš Miran Kujundžić, veslač Martin Mačković, rvač Ali Arsalan i plivač Andrej Barna.

- Andrej, osvajač zlatne i bronzane medalje na nedavno održanom Prvenstvu Evrope u plivanju će i govoriti o svojim olimpijskim iskustvima i očekivanjima iz Pariza - najavljuju orgaizatori.

Program „Olimpijski dan u Subotici“ biće održan u petak, 19. jula, u prostorijama Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“ (Park Rajhl Ferenca 12/2), sa početkom od 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 8 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 813
Povezane teme

olimpijske igre

olimpijske igre u parizu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.