Komentara: 9
Pregleda: 4554

Onlajn nastava i priprema za upis brucoša na Ekonomskom fakultetu

15.04.2020. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Nastava za studente Ekonomskog fakulteta u Subotici se odvija onlajn, a za buduće brucoše koji žele da upišu studije na ovoj visokoobrazovnoj ustanovi dostupna je onlajn zbirka zadataka za pripremu prijemnog ispita.
Onlajn nastava i priprema za upis brucoša na Ekonomskom fakultetu

Imajući u vidu da je pre mesec dana uvedeno vanredno stanje, a shodno odredbama Vlade Srbije o zabrani okupljanja radi sprečavanja širenja virusa covid-19, Ekonomski fakultet u Subotici je obustavio nastavu u svojim prostorijama i prešao na alternativan metod - onlajn nastavu za studente osnovnih, master i doktorskih studija.

- Studenti su u mogućnosti da preko "Moodle" platforme preuzmu sav potreban materijal za pripremu predispitnih i ispitnih obaveza, kao i da se konsultuju sa predmetnim profesorima za sve nejasnoće tokom savladavanja gradiva od kuće. Takođe, studenti mogu da polažu i svoje predispitne obaveze onlajn, organizovanjem kolokvijuma preko pomenute platforme, prema uputstvima nadležnih organa - objašnjava dr Nenad Đokić, docent na Departmanu za trgovinu, marketing i logistiku.

Za srednjoškolce, buduće brucoše, fakultet je obezbedio mogućnost onlajn pripremne nastave koja je dostupna na zvaničnom sajtu fakulteta. U odeljku "Za buduće studente" nalazi se zbirka za ovogodišnji prijemni ispit, kao i rubrika često postavljanih pitanja, koja mogu rešiti neke od čestih nedoumica. Kako bi što lakše i brže savladali gradivo za prijemni, Ekonomski fakultet je oformio i Fejsbuk stranicu "Razlika je u izboru - Ekonomski fakultet SU UPIS 2020" namenjenu isključivo budućim brucošima.

- Stranica služi za razmenu iskustava tokom pripreme prijemnog ispita, kao i za postavljanje pitanja ukoliko postoje nejasnoće tokom spremanja od kuće, na koje Promo tim Ekonomskog fakulteta ažurno odgovara u najkraćem mogućem roku - poručuje dr Đokić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 dana
Komentara: 9
Pregleda: 4554
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

prijemni ispit

prijemni ispit na ekonomskom fakultetu

vanredno stanje

onlajn nastava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.