Komentara: 1
Pregleda: 1734

Onlajn radionica za sticanje veština upravljanja svojim vremenom

31.07.2020. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" organizuje prvu interaktivnu onlajn radionicu na temu "Upravljaj svojim vremenom", koja će se održati u sredu, 5. avgusta, s početkom u 18 časova, preko aplikacije "Zoom". Radionicu će voditi Novak Stanišić, master pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator "Infopolis" omladinskog info centra iz Novog Sada.
Onlajn radionica za sticanje veština upravljanja svojim vremenom

Radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi, koje bi učesnicima trebalo da pomognu prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Dužina trajanja radionice je dva sata, a iz Fondacije "Danilo Kiš" kažu da nije reč o univerzalnim rešenjima, već preporukama koje bi učesnici trebalo da slede u razvoju veština organizacije sopstvenog vremena.

- Na radionici će biti reči o principima vremenskog menadžmenta, kvadrantima, obrascima organizacije, "kradljivcima vremena" i preporukama za njihovo prevladavanje, kao i o softverskim alatima koji se mogu koristiti u organizaciji vremena - navode iz Fondacije.

Da biste učestvovali u radionici potrebno je da imate instaliranu "Zoom" aplikaciju na računaru, laptopu ili mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju, a prijavu učešća treba da podnesete putem mejla office@danilokis.rs, najkasnije do 2. avgusta. Učešće u radionici je besplatno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1734

Povezano dešavanje

Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Danilo Kiš

radionica

besplatna radionica

radionice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.