Komentara: 0
Pregleda: 4068

Opala prodaja na pijaci

07.12.2009. u 14:05h
Izvor: RTV Yueco
Opala prodaja na pijaci

Proizvodi od voća i povrća na subotičkim pijaca su dobrog kvaliteta.Prodaja je u odnosu na prošlu godinu povećana za pet odsto, kažu u Javnom komunalnom preduzeću “Subotičke pijace”.

Sa ovom konstatacijom se ne slažu prodavci na Mlečnoj pijaci, koji tvrde da nikada nije bila ovako loša godina. Prodavci na Mlečnoj pijaci su zadovoljni uslovima pod kojima rade, ali se žale na prodaju. Oni tvrde da ne pamte ovako slabu godinu.Kriza se oseća jer kupci se ne odlučuju na kupovinu. Javno komunalno preduzeće “Subotičke pijace” vodi računa o Mlečnoj pijaci, Zelencu na Prozivci, Teslinovoj pijaci i Kvantaškoj, koja se nalazi u ulici Mirka Bogovića.

Rad na pijacama je prilagođen svim standardima.U ukupnom prometu roba prodaja je povećana za 53,3 odsto u Centralnoj Srbiji, a u Vojvodini 30 odsto.Subotičke pijace ove godine su investirale sedam miliona dinara za nabavku svih potrebnih materijala za održavanje pijaca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4068
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.