Komentara: 1
Pregleda: 2714

Operski debi Duleta Svilara

26.06.2009. u 03:57h
Izvor: Press Online
<p>Treća &bdquo;zvezda Granda" i operska pevačica Suzana &Scaron;uvaković fenomenalno su izveli večni hit &bdquo;Time To Say Goodbye" Andree Bočelija i Sare Brajtmen.</p>
Operski debi Duleta Svilara

Dušan Svilar, pobednik treće sezone serijala „Zvezde Granda", pre nekoliko dana završio je drugi razred srednje muzičke škole na odseku za solo pevanje, a svoj glasovni potencijal pokazao je u sredu uveče, na zabavi „Krokan kluba" u beogradskom hotelu „Admiral". Momak iz Subotice koji je u „Grand" uneo pop muziku, ovog puta je briljirao i u operskoj ariji.

Pred oko dvesta gostiju vinske večeri, među kojima su bile brojne poznate ličnosti iz sveta estrade i biznisa, Dule i prvakinja beogradske opere Suzana Šuvaković u duetu su, bez muzike, fenomenalno otpevali večni hit „Time To Say Goodbye", koji su u originalu pevali Andrea Bočeli i Sara Brajtmen.

 

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2714
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.