Komentara: 6
Pregleda: 2438

Opet o parkingu

14.01.2010. u 17:14h
Izvor: RTV Yueco
Opet o parkingu

Prilog o naplati parkinga koji smo juče emitovali izazvao je veliki broj reakcija kod Subotičana koji su kontaktirali našu redakciju sa sličnim iskustvima.

Izdvajamo mejl Tomislava Lončarevića u kojem stoji:

"05. januara parkirao sam ispred prodavnice nameštaja "Simpo" i otišao u banku misleći da će posao obaviti za 10-ak miuta. Kako je toga dana u banci bila gužva, sms poruku za parking poslao sam u 11:48 časova. Veoma sam se iznenadio kada sam se vratio do kola i zatekao ceduljicu zakačenu na brisačima. Kazna je bila ispisana u 11:58 časova.

Tada sam primetio da sam umesto 1. zone uneo 2. zonu. Otišao sam u direkciju Parking servisa i uložio reklamaciju. Rečeno mi je da sačekam rešenje. 12. januara je donešeno rešenje koje sam primio 13. januara u kojem mi se odbija reklamacija i navodi se da moram platiti 790,00 dinara za porgešan unos zone parkiranja.

Da nisam platio pa da me kažnjavaju bilo bi u redu, ali ja sam parking platio samo pogrešnu zonu. I zbog jednog broja i razlike od nekih desetak dinara ja moram platiti 30-ak puta više. Po ovoj logici "kadija te, tuži kadija ti sudi". Želim ovde da postavim pitanje običnog građanina: Ima li u ovoj zemlji pravde za običnog čoveka ili smo mi ovde samo zato što Opštini treba para pa otima i šakom i kapom. Možda vi znate kome treba da se obratimo mi građani u ovakvoj situaciji?

Nadam se da ćete ovu moju poruku pročitati na Vašoj televiziji u nekoj emisiji, ili eventualno pozvati nekog od nadležnih iz Parking servisa, da možda u nekoj kontakt emisiji odgovori na neka pitanja građana, jer sam ubeđen da moj slučaj nije usamljen", kaže u mejlu Tomislav Lončarević.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2438
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.