Komentara: 1
Pregleda: 2684

Opljačkana pošta

15.01.2010. u 20:42h
Izvor: RTV Yueco
Opljačkana pošta

Juče je opljačka Pošta pored Gerontološkog centra.U saopštenju subotičke policije se navodi da za sada nepoznati počinilac izvršio krivično delo razbojništva i da je uz pretnju iz Pošte odneo veću količinu novca. Istraga je u toku. Kako nezvanično saznajemo odneto je oko 250 hiljada dinara. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Subotici.Subotička policija intezivno traga za počiniocem ovog krivičnog dela.

Šestog janura opljačkana je pošta na Prozivci, kada je odneto milion dinara.Prošle godine, 20. maja, opljačkana je pošta u naselju "Ker" kada su dva nepoznata počinioca sa „fantomkama“ na glavi i uz pretnju pištolja, iz Pošte odneli takođe veću količinu novca, zatim 28.maja oko 11,25 časova, opljačkana je pošta na Karađorđevom putu i trećeg jula opljačkana Pošta kod Gerontološkog centra u Subotici, kada je bilo odneto nešto više od 200.000 dinara i razbojnici su uhapšeni.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2684
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.