Komentara: 1
Pregleda: 1588

Oporavlja se biciklista povređen u poteri

17.04.2010. u 11:06h
Izvor: Alo.rs
<p>I&scaron;tvan Takač (72) iz Subotice, na koga je prekjuče automobilom naletela patrola policije jureći naoružanog razbojnika, oporavlja u vrbaskoj bolnici, ali je njegovo zdravstveno stanje jo&scaron; lo&scaron;e.</p>
Oporavlja se biciklista povređen u poteri

Sin ga je posetio u vrbaskoj bolnici. Lekari su ga pustili da uđe u jedinicu intenzivne terapije, ali vrlo kratko. Razgovarao je sa ocem. Ištvan je sve vreme u svesnom stanju. Predstoje mu operacije, ali lekari su rekli da će biti podvrgnut hirurškim zahvatima tek kada mu organizam ojača, pošto se oseća dosta slabo - kazala je za „Alo!“ Ištvanova snaja Ilona.

Osim Ištvana, u policijskoj poteri lakše je povređen i jedan pripadnik MUP-a Miljan Simić (20) iz Vrbasa. Sve se dogodilo nakon što je dvadesetdvogodišnji Igor N. u Kanjiži uz pretnju pištoljem od jednog meštanina oteo „pežo 406“ i uputio se ka Vrbasu.

Policija je krenula za njim i u blizini Srbobrana naletela na Ištvana, koji je upravljao biciklom. Potera se odatle preselila i na novosadske ulice. Razbojnik je u Industrijskoj ulici pucao na policajce, a jedan metak probio je šoferšajbnu i prošao bukvalno između Rastka Zarića i njegove devojke, čiji se „jugo florida“ slučajno zatekao na liniji vatre. Drama je okončana u blizini Šida, gde se Igor N., nakon višečasovnih pregovora u njegovoj kući u selu Vasinci, predao pripadnicima Žandarmerije.

Izvor: Alo.rs
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1588
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.