Komentara: 5
Pregleda: 3264

Organizacija "Caritas" obezbedila paketiće za 160 mališana

22.12.2015. u 17:27h
Izvor: Subotica.com
Humanitarna organizacija „Caritas“ je i ove godine obezbedila novogodišnje paketiće za 160 mališana, iz višečlanih i porodica slabijeg materijalnog stanja.
Organizacija "Caritas" obezbedila paketiće za 160 mališana

U atrijumu Hotela „Galerija“ ,uz prigodan program, deci su uručeni paketići, koji su obezbeđeni zahvaljujući višegodišnjoj saradnji sa vrtićem „Naše nade“, u saradnji sa Gentlemen's Clubom i dečijeom obućom "Šunjalica".

„Mališani vrtića „Naše nade“, svake godine uoči praznika, prave čestitke i ukrase za jelku, koje zatim prodaju roditeljima, bakama i dekama. Vidimo da su ove godine deca bila jako vredna, jer su ostvarili veliki prihod na na prodajnoj izloži i tako usrećili decu paketićima“, rekao je Gabor Ric iz organizacije „Caritas“.

Dodela paketića je prvi put prošle godine organizovana u atrijumu Hotela „Galerija“, kada je dodeljeno 70 paketa, dok su ove godine obezbeđena sredstva za 160 paketa. Polovina novogodišnjih paketića je dodeljena danas deci, čiji su roditelji članovi Udruženja velikih porodica sa više od troje dece. Među onima koji su dobili paketić su i deca Beate Terenji Pap sa Palića.

Organizacija "Caritas" obezbedila paketiće za 160 mališana

„Ja sam majka četiri sina. Muž i ja smo oduvek želeli da imamo veliku porodicu i ta želja nam se ostvarila. Ponekad je jako teško, ali je istovremeno i jako lepo. Puno nas je obradovala ova humanitarna akcija, moji dečaci su sa nestrpljenjem čekali dolazak Deda Mraza“, otkrila je Beata Terenji Pap.

Deda Mraz će, novogodišnjim slatkim paketima, sutra obradovati i decu iz vrtića u Dušanovu i Čantaviru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3264
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.