Komentara: 4
Pregleda: 3991

Organizovano pešačenje Subotičkom peščarom

09.09.2022. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Organizovano pešačenje Subotičkom peščarom

Akcija Dan pešačenja u Subotici u organizaciji Planinarskog kluba "Spartak", u saradnji sa nacionalnim planinarskim savezom, održaće se u subotu, 10. septembra na području Subotičke peščare.

- Kao i prethodnih godina odazvali smo se pozivu Planinarskog saveza Srbije i priključili se nizu planinarskih organizacija koje promovišu pešačenje kao vid zdravih životnih navika - poručili su iz PK "Spartak". - Pridružite nam se, napravimo zajedno korak bliže dobrom zdravlju!

Otvaranje manifestacije obaviće se u dvorištu OŠ ”Miroslav Antić” na Paliću u 8:45 časova, start je u 9 časova, dok je trasa pešačenja Palić – Tresetište – Palić, ukupna dužine staze oko 13 km.

Istog dana akcija će se održati i u Bačkoj Topoli, šetnjom obalom Zobnatičkog  jezera. OKupljanje je na parking prostoru kod Poljoprivredne škole u 8 časova. Trasa pešačenja je Poljoprivredna škola – Umetnička kolonija – Most ka Karađorđevu – Zobnatica – Vetrenjača. Ukupna dužina staze je oko 13 kilometara.

Potrebna oprema je udobna obuća za pešačenje, slojevito oblačenje, zaštita od sunca, kiše, vetra, ranac opremljen za boravak u prirodi (voda, užina, slatkiš).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3991
Povezane teme

planinarski klub spartak

pešačenje

dan pešačenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.