Komentara: 0
Pregleda: 2213

Osmogodišnjica Fondacije "Danilo Kiš"

06.06.2013. u 16:32h
Izvor: RTV Yueco
Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” u Omladinskom klubu „Skladište“ sutra će održati promociju Monografije Fondacije „Danilo Kiš“, koja je izdata tokom maja 2013. godine.
Osmogodišnjica Fondacije "Danilo Kiš"

Monografija je nastala povodom prve godišnjice osnivanja Omladinskog kluba „Skladište“ -9. maja 2012. godine, kao i osam godina postojanja Fondacije.

Tom prilikom će biti održan celodnevni umetnički program u Omladinskom klubu „Skladište“, koji obuhvata i ujedno predstavlja umetničke akcije i programe kakve Fondacija kroz svoj rad sa mladima podržava.

U 19 časova biće otvorena izložba subotičkih likovnih umetnika: Emila Kadirića, Svetlane Ždrnja, Kanjo Ervina I Vanje Subotić. Od 19,30 časova biće održan Grafiti džem sešn kada će biti iscrtavani zidovi „Skladišta“, u 22 koncert će održati subotička grupa Šenki haza dok će od 23 časa svirati Kanda, Kodža i Nebojša. Ulaz na sve sadržaje je besplatan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2213
Povezane teme

Fokus fondacija

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.