Komentara: 21
Pregleda: 4770

Osnovan Gradski odbor Nove stranke

09.02.2014. u 10:14h
Izvor: RTV Yueco
U Subotici je juče osnovan Gradski odbor Nove stranke, a svečanom osnivanju prisustvovao je i njen predsednik, Zoran Živković.
Osnovan Gradski odbor Nove stranke

Po rečima Živokovića, ovo je samo dalji razvoj stranke koja je osnovana prošle godine sa ciljem da do kraja ove godine postane još ozbiljnija demokratska snaga na srpskoj političkoj sceni. Naredni izbori biće prva prilika da građani Srbije zaustave dalje propadanje Srbije koje je ubrzano formiranjem Vlade koja je sama sebi skratila mandat.

U stranci navode da još uvek nisu sposobni da se sami suprotstave naprednom radikalizmu, pa su morali da potraže partnere. Njihovi partneri su oni koji su žrtve negativne kampanje Vučićevih tabloida, naveo je Živković.

Koaliciju na narednim izborima kojoj pripada i Nova Stranka činiće Demokratska stranka, Demokratski Savez Hrvata, Bogata Srbja i Sindikat Sloga. Kada je reč Gradskom odboru, on trenutno ima nešto manje od 100 članova, ali se članstvo svakoga dana povećava.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 4770
Povezane teme

nova stranka

zoran živković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.