Komentara: 41
Pregleda: 9844

Ostavka rukovodstva GrO SRS-a

21.09.2012. u 16:34h
Izvor: RTV Yueco
Rukovodstvo Gradskog Odbora Srpske radikalne stranke, na čelu sa predsednicom, dva potpredsednika, sekretarom i blagajnikom podnelo je neopozivu ostavku.
Ostavka rukovodstva GrO SRS-a

Kao razloge ostavke novode neslaganje sa rukovodstvom stranke i trajno narušene međuljudske odnose. Sada već bivša predsednica ovog gradskog odbora Svetlana Stjepanović optužila je predsednika Okružnog odbora Nikolu Lalića da ih je više puta fizički napao, zbog čega su i podneli prijavu protiv njega.

Svetlana Stjepanović, Aleksandra Bukvić, Branko Cvetić, Mirijana Jovanović i Zoran Vidaković dali su neopozivu ostavku u Srpskoj radikalnoj stranci. U najavi su da će se sa svojim pozicija, kao i iz stranke, povući i predsednici mesnih odbora ove stranke koji se već duže vreme ne slažu sa rukovodstvom stranke, naročito rukovodstvom Severnobačkog okruga.

Ostavka rukovodstva GrO SRS-a

Rukovodstvo koje je dalo ostavku istaklo je i najveće neslaganje sa predsednikom Okružnog odbora SRS-a Nikolom Lalićem, za kojeg su čak tvrdili da ih je fizički napadao. Iz tog razloga protiv njega je podnešena tužba.

Povodom ovih optužbi predsednik Okružnog odbora Nikola Lalić, istakao je da se radi o isceniranoj situaciji i da od tužbe koju su podneli neće biti ništa. Pre izvesnog vremena u prostorijama ove stranke u Subotici bila bila je kraća rasprava među rukovodstvom, gde je čak i policija prisustvovala, ali Lalić napominje da nikakvog fizičkog obračuna nije bilo.

Svetlana Stjepanović i Aleksandra Bukvić do sada su bile odbornice Skupštine grada Subotica ispred SRS. One navode da svoj mandat neće prepustiti nikome, niti da će preći u bilo koju drugu stranku, nego će svoj posao odbornika obavljati kao samostalni odbornici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 41
Pregleda: 9844
Povezane teme

srpska radikalna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.