Komentara: 0
Pregleda: 1754

Ostvarite stipendiju i praksu u Infostud grupi

11.11.2021. u 09:35h
Izvor: Subotica.com
Petu godinu za redom, Infostud grupa dodeljuje stipendije studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Konkurs je otvoren do 12. novembra.
Ostvarite stipendiju i praksu u Infostud grupi

Kako navode iz kompanije "Infostud", stipendija obuhvata novčani iznos od 30,000 dinara na mesečnom nivou, na 12 meseci, zatim praksu u nekom od timova u okviru kompanije, kao i mogućnost zaposlenja posle završenog fakulteta.

Ove godine, na praksu se primaju studenti IT usmerenja, menadžmenta razvoja proizvoda, sistem administracije i digitalnog marketinga, bez obzira na godinu studija.

- Kako je jedna od naših najvažnijih vrednosti da stalno učimo i razvijamo se, želimo da pomognemo i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta.  I ove godine godine dodelom stipendija želimo da podstaknemo studente koji žele da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju svoj doprinos u razvoju usluga i sajtova Infostud grupe. Stipendija obuhvata novčani iznos, kao i praksu u našoj kompaniji za vreme trajanja stipendije - predočava Anja Balažević, iz HR tima Infostud grupe.

Osim što će studenti imati priliku da svoje prve poslovne korake naprave u oblasti internet biznisa, uz iskusne mentore i kolege, razvijaće svoje veštine komunikacije i timski rad, a nakon završetka prakse postoji mogućnost zaposlenja.

Ostvarite stipendiju i praksu u Infostud grupiKorisnik Infostudove stipendije i programa sticanja prakse je i Vladimir Božin, iz generacije stipendista 2019, koji će praksu pamtiti kao dragoceno iskustvo.

- Tokom prakse u Infostudu sam imao prilike da sarađujem sa veoma kreativnom i stručnom ekipom i produbim znanja i veštine iz raznih oblasti, uz sjajnog mentora koji je u svakom momentu bio spreman da pomogne i usmeri - istakao je Božin. - Infostud se zaista potrudio da se što bolje upoznamo sa poslovnom kulturom i načinom poslovanja kompanije, a posle završene prakse zaposlio sam se i ostao sam član tima.

U Infostudu napominju da prosek ostvaren na studijama ne utiče na odluku o izboru kandidata, ali je važno da student nije stipendista neke druge kompanije.

- Ukoliko ste zainteresovani, i ispunjavate uslove, pošaljite nam svoj CV i dokaz o studiranju na mejl anja.balazevic@infostud.com a sve kandidate koji budu zadovoljili kriterijume Konkursa očekuje selekcija HR tima koja podrazumeva zadatak i intervju - poručuju iz subotičke kompanije.

Konkurs je otvoren do 12. novembra (do subote), a više informaacija možete dobiti na kooroporativnom sajtu kompanije "Infostud".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1754
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

stipendije

studentska praksa

visoka tehnička škola

dodela stipendija

konkurs za dodelu stipendija

visoka tehnička škola strukovnih studija

stručna praksa

radna praksa

stipendiranje

infostud grupa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.