Komentara: 11
Pregleda: 4906

Osumnjičen za teške krađe

31.12.2012. u 17:42h
Izvor: RTV Yueco
Policija u Subotici lišila je slobode Dragana S. (1959) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela teške krađe.
Osumnjičen za teške krađe

Osumnjičeni se tereti da je, u četvrtak uveče, provalio u optičarsku radnju u centru grada, iz koje je protivpravno odneo okvire za dioptrijske naočare u vrednosti od 3.290.000,00 dinara.

Takođe, postoji osnov sumnje da je Dragan S. posle izvršenog prvog krivičnog dela počinio i drugo, u prodavnici ribolovačke opreme iz koje je odneo raznu robu.

Nakon izvršenih krivičnih dela Dragan S. se uputio ka Mađarskoj. Prilikom carinske kontrole, na graničnom prelazu, kod njega su pronađeni predmeti koji potiču iz ovih krivičnih dela. Osumnjičeni je uz odgovarajuću krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 4906
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.