Komentara: 13
Pregleda: 9438

Osumnjičen za više teških krađa - ukrao iz crkve, ambulante i mesne zajednice

12.07.2021. u 20:59h
Izvor: Subotica.com
Intenzivnim radom subotička policija razrešila je tri slučaja teške krađe i krađu i uhapsila N.D. (1979) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je učinio ova krivična dela.
Osumnjičen za više teških krađa - ukrao iz crkve, ambulante i mesne zajednice

On se sumnjiči da je provalio u prostorije Mesne zajednice "Makova sedmica" i ukrao računar sa monitorom, četiri protivpožarna aparata, dva tonera za štampač i drugi inventar, kao i da je iz Narodne kuhinje, koja se nalazi u ovoj MZ, odneo escajg.

Sumnja se, takođe, da je isti pre dve nedelje provalio u Rimokatoličku crkvu Svetog Petra i Pavla u Bajmoku iz koje je ukrao dve svešteničke odore, svetu knjigu za mise i molitve, dva ventilatora, kasu za novac i priloge.

Privedeni se sumnjiči i da je iz zdravstvene ambulante u Bajmoku ukrao sredstva za dezinfekciju, gumene rukavice i sitan inventar.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, deo ukradenih stvari je pronađen i biće vraćen vlasnicima, a osumnjičeni je zadržan u policijskom pritvoru, sledi mu pojavljivanje pred pred tužiocem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 13
Pregleda: 9438
Povezane teme

teška krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.