Komentara: 6
Pregleda: 2073

Otkazan koncert Neleta Karajlića zakazan za petak

18.09.2024. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
Organizatori su saopštili da je zbog tehničkih razloga otkazan koncert legendarnog dr Neleta Karajlića sa bendom "Osiromašeni uranijum" zakazan za petak, 20. septembra, na Letnjoj pozornici. Novac za ulaznice može da se preuzme na mestima kupovine.
Otkazan koncert Neleta Karajlića zakazan za petak

Na veliku žalost frontmena i grupe, dugo očekivani i priželjkivani koncert, danas je odlučeno, neće biti održan u ranije najavljenom terminu iz tehničkih razloga, ali uz želje da Subotica i Palić u skorije vreme zapevaju i zaigaju uz poznate hitove legende jugoslovenskog pop-roka, u speifičnom ambijentu i sa programom koji ostavlja bez daha.

Ulaznice koje su kupovane na prodajnim mestima Gigstix-a, onlajn, odnosno u kafeima "Lokal", "Brokat", "Fakultet" i konoba "Tinel" mogu da se zamene na novac, isključivo na mestu kupovine i uz prilaganje same ulaznice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 časova i 8 minuta
Komentara: 6
Pregleda: 2073

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.