Komentara: 12
Pregleda: 3853

Otpočelo uređivanje neprohodnih ulica

06.03.2014. u 15:31h
Izvor: RTV Yueco
Otpočela je realizacija projekta uređivanja ulica koje posle kiša postaju neprohodne. U pitanju je oko 30 ulica u 12 mesnih zajednica, odnosno oko 14 kilometara puta. Ulice se ne asfaltiraju, nego se izravnavaju ili posipaju tucanikom.
Otpočelo uređivanje neprohodnih ulica

Tokom dana gradonačelnik Subotice Jene Maglai, kao i drugi predstavnici grada obišli su tri ulice na Makovoj sedmici, gde su u toku radovi na uređenju ulica.

Ilona Benak živi u Jeseničkoj ulici od rođena. Ona kaže da su ova i okolne ulice skoro pa neprohodne nakon velikih kiša.

Osim ove akcije uređivanja ulica, uskoro će biti organizovana još jedna, slične finansijske strukture, a cilj je da se u svim neprohodnim ulicama kako tako osposobi prohodnost.

Ovogodišnji prioritet Gradske uprave jeste da se asfaltiraju, odnosno urede ulice u mesnim zajednicama koje su najnerazvnijenije, kao što je Makova sedmica, Željezničko naselje, Zorka i druge. Planirano je da se ove godine uredi oko 30 ulica, od čega će 10 do 12 biti asfaltirano.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 3853
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.