Komentara: 0
Pregleda: 2308

Otvara se Centar pozitivne prevencije

02.06.2012. u 18:08h
Izvor: SuMedija
Udruženje građana "STAV+" iz Subotice će u utorak, 04. juna otvariti Savetovalište za mlade pod nazivom "Centar pozitivne prevencije". Savetovalište će raditi u prostorijama koje su u sklopu Javnog preduzeća “Stadion” (Gradsko klizalište) na adresi ulica Bose Milićević BB.
Otvara se Centar pozitivne prevencije

Centar pozitivne prevencije je mesto na kojem mlade osobe imaju mogućnost da se informišu o svim pitanjima seksualnosti, prevenciji polno prenosivih infekcija, rešavanje ličnih dilema i problema kada je u pitanju očuvanje i unopređenje reproduktivnog .zdravlja, prevencija adolescentne trudnoće i vestački prekid trudnoce (abortus).

U sklopu rada savetovclista će se deliti informativno-edukativni materijali i kondomi. U zavisnosti od potreba, mladima će na raspolaganju biti stručnjaci iz domena psihologije, sociologije i vršnjackog savetovanja.

Projekat “Savetovaliste za mlade - Centar pozitivne prevencije" sprovodi se pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za zdrastvo, socijalnu politiku i demografiju i Globalnog Fonda za decu iz Vašingtona.

“Centar pozitivne prevencije” će raditi pet dana u nedelji u vremenskom intervalu od po dva sata, i to:

ponedeljkom, sredom i petkom popodne u vremenskom periodu od 16.30 do 18.30 časova, autorkom i četvrtkom prepodne u vremenskom periodu od 11 – 13 časova.

Kontakt telefon Centra je 064/3022335

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2308
Povezane teme

centar pozitivne prevencije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.