Komentara: 1
Pregleda: 5127

Otvaranje "Metroa" - 20. oktobra

18.10.2010. u 16:30h
Izvor: RTV Yueco
Otvaranje "Metroa" - 20. oktobra

Kompanija "Metro Cash & Carry" otvoriće 20. oktobra distributivni centar u Subotici, šesti veleprodajni objekta ove vrste u Srbiji.

Svečanosti će prisustvovati Veronika Punčeva, predsednica upravnog odbora kompanije "Metro Cash & Carry Srbija", Kristijan Milš, regionalni direktor kompanije "Metro Cash & Carry" za centralnu i istočnu Evropu, Slobodan Milosavljević, ministar trgovine i usluga Vlade Republike Srbij i Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice. Distributivni centar na Segedinskom drumu ovoriće vrata kupcima 21. oktobra u šest sati ujutru.

Uključujući investiciju u Subotici, kompanija "Metro Cash & Carry" do sada je uložila 120 mil EUR u Srbiju, gde je otvorila dva distributivna centra u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i "Metro" po meri veleprodajni objekat u Šapcu. Kompanija je do sada otvorila preko 1.500 radnih mesta u zemlji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5127
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.