Komentara: 0
Pregleda: 2460

Otvaranje puta "Koridor 10"

19.11.2009. u 10:50h
Izvor: RTV Yueco
Otvaranje puta "Koridor 10"

Radovi izgradnji autoputa E 75 na Koridoru 10 od Horgoša ka Novom Sadu teku po planu, izjavio je izvršni direktor tehničke operative "Bačka puta", koji izvodi radove na tom delu Koridora, Slaviša Komarica. On je rekao da se intenzivno radi na asfaltiranju deonice na kojoj je do sada ugrađeno preko 25.000 tona asfalta, koji je dopremljen iz baze Ledinci, kod Novog Sada.

Nesmetano teku radovi na izgradnji dela Koridora 10 i postavlja se završni sloj asfalta od 28. do 38. autoputa Subotica-Novi Sad, gde su izvođači radova preduzeća "Beogradput" i "Putevi Užice". Vrednost radova je 1,53 milijarde dinara, a rok za završetak radova je 29. novembar ove godine.Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić potvrdio je za Radio-televiziju Srbije da će dve deonice dužine po 10 kilometara autoputa Beograd-Horgoš, biti otvorene, kao što je najavljeno, 29. novembra u 12 časova.

Tenderom je bilo predviđeno i da se zasadi zeleni pojas između traka autoputa.Komarica ističe da ukoliko se ove građevinske sezone steknu uslovi biće zasađen jedan deo sadnica, a onda će se sadnjom nastaviti na proleće.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2460
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.