Komentara: 37
Pregleda: 61489
Foto

Otvoren Hungarikum centar u Subotici

03.03.2016. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
U prisustvu mnogobrojnih građana u našem gradu danas je svečano otvoren "Hungarikum centar" - prodavnica prehambenih proizvoda i vina iz Mađarske, koji se nalazi u Ulici Dimitrija Tucovića broj 6.
Otvoren Hungarikum centar u Subotici

Posle Beograda, Novog Sada i Kanjiže, ovo je četvrta prodavnica u kojoj posetioci mogu da pronađu nadaleko čuvene gastronomske specijalitete.

Otvoren Hungarikum centar u Subotici

- Pripremili smo široku lepezu, oko 700 proizvoda delikatesa, sireva, vina iz svih krajeva i, naravno, ukusne poslastice. One će kupcima biti dostupne po veoma pristupačnim cenama – rekao je na otvaranju direktor Karolj Kermeci. - Zahvaljujući preduzeću „Tisacoop“, na jedan zanimljiv način posetioci će moći da upoznaju sve vrednosti Mađarske. Otvaranje ovog maloprodajnog objekta ojačalo je dobre odnose dve susedne zemlje, a planira se otvaranje prodavnica širom Srbije.

Otvoren Hungarikum centar u Subotici

Otvoren Hungarikum centar u Subotici

„Hungarikum centar“ svečano je otvorio Atila Pinter, ambasador Mađarske u našoj zemlji, ističući da je ovo još jedan od primera dobre privredne i ekonomske saradnje Srbije i Mađarske.

- Trgovačka saradnja Srbije i Mađarske sve više napreduje a otvaranjem „Hungarikum centra“ otvaraju se nova radna mesta i zbog toga je ovaj događaj veoma značajan - naglasio je ambasador Atila Pinter.

Otvoren Hungarikum centar u Subotici

„Torley“ šampanjci, „Tokaji“ vina i „Dionisova pića“ iz drugih regija, originalne „Pick“ zimske salame, panirani punjeni proizvodi od ćurećeg mesa, suhomesnati proizvodi, „Trapist“ i „Karavan“ sirevi, kesten pire - samo su deo bogate palete proizvoda.

Na ovom mestu neće biti predstavljena samo gastronomija, već i turistički potencijali, banje i velnes centri, kao i čuvena Žolnai keramika i kulturna istorija Mađarske.

Više detalja možete pogledati na njihovom sajtu, a fotografije sa otvaranja u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6) Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6) Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6) Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6) Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6) Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6) Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6) Hungarikum centar u Subotici (Dimitrija Tucovića 6)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 37
Pregleda: 61489

Povezana vest

Povezane teme

hungarikum centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.